Monday, August 29, 2011

Rayee~

Assalamualaikum semua!
HOHO agak lama jugakla kan aku tak update blog cute aku ni kan? haha ingat tknak update dah, tggu lepas Pmr pulak lah, tapi tkpe ah, di-updatekan jugak untuk wish hari raya kat koranglah,dan lagipun mesti ada yang rinduu nak baca blog aku kan?? Hahaha tepuk tgn semua !

Huu esok dah raya. Selamat hari Raya semua eh? di sini aku nak mintak maaf banyak-2 mana2 yang aku ada buat salah kat korang, aku tahu, aku banyak mengada2 kat korang kan? mesti korang menyampahkn dgn aku, hari-2 update pasal Kpop semua kan? and korang mesti ada plan nak bunuh aku kan? hahahaha yelahh, lumrah manusia, btw aku tahu memang aku agak Mengada-2 sikit,hehehe peace ^^

Walaupun esok dah raya,tapi aku di sini rasa sedih sikit. yelah, sedih woi nak tinggal bulan ramdhan. sedih sebab lepasni dh tk boleh nak dengar mercun,tengok orang main bunga Api T.T dan yg paling penting sedih sebab tkboleh pergi Terawih dh lepas ni. Hoi cuba kira berapa kali kau pergi terawih hah? hewhew. Ustazah aku ada cakap, doa orang yang berpuasa mudah dimakbulkan oleh Allah. ye,part ni lah aku paling sedih nak tinggal. luckily aku banyak jugak kot berdoa sepanjang bulan puasa ni. ^^ Ya Allah,harap-2 dimakbulkan.. AMIN ! Aminkan untk aku woi.

Btw aku rasa bengang sikit.. Kau tahu tk, tukang jahit baju raya aku silap jahit lah T_T aku dah cakap dh, aku TAKNAK baju kurung yang ala-2 siti punya, aku nak baju kurung biasa je, yg lengan biasa je,tapi dia degil, dia pergi buat jugak baju kurung ala-2 Siti. Hoi kalau baju aku bukan kain jenis cotton tkpe, ni dua-2 pasang kain cotton, mana sesuai buat ala-2 Siti. ni aku nak marah ni. Tk sesuai langsung! Sumpah aku tk nak pakai baju raya aku time jamuan hari raya kat sekolah nanti -.-

Oh, masuk part Kpop pulak. Anyeonghaaseyo! kah3 xD

err, tarikh 1 September dah dekat. ye ye, sangat-2 dekat. tarikh tu.. aku tk tahu lah camne nak explain. yang aku boleh cakap, aku akan rasa sedih bila menjelangnya haritu.

Yelah, Heenim aku akn pergi miliatary dia dah nanti. dia pergi daftar untk masuk army pada tarikh tu laa. Sedih lah.. bila teringat je pasal heenim jantung aku terus berdegup2 kencang. sebab aku bimbang dengan masa depan Superjunior tanpa Hyungnya nanti. k, kalau heenim je tkda maybe diorang boleh tahan lagi. tapi bila Leader dh tkda nanti camne? 2 tahun tu tempoh yang Bukan sekejap. lama..

semalam time aku tgk Inkigayo, rasa sedih tu mebuak-2. mata terasa panas, tanda aku sekat air mata aku dpd keluar. yelah, time tu ayah aku ada kat depan. nanti kan kalau aku menangis kat situ tiba-2 cmne? apa aku nk jawab dgn ayah aku maa? tambah-2 bila Leader menangis gilerr. ohmaigod Sumpah aku terharu gilerr time tu. time buat show Mr. Simple, Kyuhyun pulak yg menangis. err. k, aku mls teruskan. kau imagine sendiri lah perasaan aku masa tuh err? Rasa nak menjerit melekat dlm fikiran aku, tanda seksanya jiwa aku bila terpksa menahan diri dpd menangis T.T

Aku malas nak membebel banyak dah. aku malas nak ingat. yang aku nak ingat, aku akan tunggu, dan sokong heenim smpai bila2. Aku doakan dia akan pulang dgn selamat dpd Army nanti. Amin~

Logik ke, ada ELF yang tak menangis time tgok ni? err mata aku dah pedih ni -.-

My Heenim is the most Unieque Korean Artist that i ever know (:

IMAGINE. pentas superjunior TANPA Heenim. adakan akan terus Happy mcmni? Atau.. sebaliknya? aku doakan agar mereka Happy selalu :')

dont hold ur tears, Heenim. aku tau kau nak menangis kan masa ni? i can see it through ur eyes (:

dear our Lovely Leader : Your tears are My tears too. ELF,akan sentiasa menyokong SJ. no matter what!
tangisan kau berhasil buat aku menagis. Congrates (:

Like usual yang leader selalu cakap, tapi sekarang giliran aku pulak! :')

URINEM SUPERJUNI-OR !!!!!!!
SJ HWAITING !!!

you smile, I smile.
you cry, I cry.
you laugh, I laugh.
WE ARE ELF. yes. true ELF.

kbye. salam ! SELAMAT HARI RAYAAAAAAA ! *doakan aku tk menangis lagi ehh 1 sept nanti? bye :/






Thursday, August 25, 2011

hantu kau.

aku dah jumpa hantu aku. jadi aku tk payah lagilah susah-2 nak cari. here`s my ghost. my very-2 handsome Ghostsss <3

handsome kan hantu-2 aku?
p/s : kibum paling handsome kot. ngee bye :P

cuti sekolah! hip hip,hoorayy ! xD

Assalamualaikum Blogwalkers!
Apa khabar semuanya? sorry yaww. semalam aku tk update pun blog aku ni kan? Update hanya sekadar untuk melepaskan geram segala, so ignore jelah err entri yg dibawah tu. its not impotant dan bahaya untuk kesihatan semua. hati aku masih sakit, tapi aku memang jenis senang nak hilang marah. kau patut bannga dengan aku tau :')
but, kau jangan ingat aku tk bengang lagi lah dgn kau?? Hello aku menangis 10 kali k sebab kau. kau ingat benda tu kecik kot,tapi bagi aku benda tu besar mcm bontok kau!

oh oh korang. harini last sekolah tau. esok dh mula cuti,yeezzaa cuti untuk raya! Selamat Hari Raya Aidilfitri ya,kepada semua umat Islam yg tengah skodeng blog aku ni! tak sabar nak raya tau. tapi aku rsa raya thun ni tk best sebab seminggu je cuti. dh la lepas tu ada kelas tmbhan hari-2 kot kat sekolah :'( yelah,pmr punya pasal ! Apa-2 pun, wish me luck okay! tk lupa jugak untk kengkawan aku semua ! :)

semalam time balik sekolah aku tkde mod. mood aku hancos semuanya! sebab aku bengang kot semalam. tapi harini aku tknak mood aku hancos lagi. yeaahh. aku akan cerita balik apa yang biasa aku cerita hari-2. yeahh, kpop ah. huahhaa!

okay, teaser U-kiss punya mv dah kua ! tajuk comebck kali ni Neverland. wow. mcm sedap je bunyi kan? ya ya aku suka! KiSeop dengan Dongho comel gila kot dlm teaser tu >_< dan tk lupa AJ kiteww ! aku harap-2 lah esok full mv dah kua. amin ! (:

u-kiss . Return to neverland. eh eh tipu,mana ada *return to*, tu tajuk cerita Peterpan lah :D

second story about My Boyfriend ! :'D

Aku mcm semakin gila gila gila baby baby kot dengan Group Boyfriend ni. dulu masa mula-2 kenal rasa 3 org je comel. sekrang dh rasa semua comel + handsome ! yelah,aku manada tipu. kn tk baik tipu bulan-2 puasa ni . memang gila sampai habis aku print termasuk satu benda yang aku tk patut print. err, apa benda tu? Omgyy its my secret lah syg..hahahaha cuma orang-2 terpilih je tahu :D

dan aku semakin sayang gileww kat Our Pikachuu, Kwangmin, dan Mickey mouse, Minwoo! n_n
sumpah tk sabar tunggu comeback diorang Disember ni!!


tapi ni merupakan satu keanehan bagi diri aku sebab dua-2 Bias aku dlm Group ni Rappers. sejak bila aku suka rappers nih, biasanya aku suka Vocalist,cntohnya Yoseob dgn Kyuhyun >_<
eh eh tipuuuu. aku pernah suka GD dengan TOP lah dulu. k, rappers memang handsome belaka . *k, sekarang aku dh tk berapa minat kott Bigbang.bye


budak ni atas ni ada kembar, tapi aku tidak tahu lah mengapa aku lebih suka dia dpd kembar dia. padahal kembar dia tuu lebih popular kot? aku rasa maybe sebab rambut dia warna hitam? eh eh tpi dulu Youngmin pun rambut colour hitam,tapi aku suka kwangmin gk? K, aku tk tahu. mungkin sebab dia lebih sexyy? haha LOL 


I would be perfectly capable to kidnap Kwangmin, tie him somewhere in my house and stare at him until my life is so screwed (since i've done nothing but staring at Kwangmin) that it's too late to fix it.
He’s seriously the most gorgeous kid i’ve ever seen.
With the most gorgeous eyes.
And the most gorgeous hair.
And the most gorgeous smile.
And the most gorgeous cuteness.
And the most gorgeous twin.
Who’s not gorgeous just because he’s his twin.
Since his twin is actually older.


see? sebab ni kot aku suka dia lebih dari kembar dia. jgn jealous eh? siapa cepat,dia dapat.hahaha aku kenal dia sebelum dia dah debut tau. mv pun belum keluar,tpi aku dah kenal. muahaha k,bangga. tepuk tangan semua!! xD

kwangmin. rambut HITAM. He`s Mine. kbai 


Maknae :O


he`s the youngest dalam team ni, umur? sama la dengan Jo Twins, tua setahun je dari aku. birthday dia sebulan sebelum Merdeka. kau kira sendiri eh? jap jap. aku rsa dah byk dh kot entri pasal dia ni saja. haha biarlah. muahehe xD

first expression masa tgk Mv diorang, aku suka dia dulu. senyuman dia, WAH ! haha tapi tk lama lepas tu, aku suka Kwangmin pulaks, dan smpai skrg . tapi jangan risau lorr, Minwoo ni tetap jadi Top 2 Bias aku dalam team diorang! mata dia sepet bila senyum >_< comel !

forever aku akan support korang! eh eh mana Jotwins,tkda dlm gambar ni? haha gambar diorang dh banyak aku pos,LOL xD



eh aku baru sedar,tk solat Zohor lagi. Bye, Salam semua!
Hoi jangan curik Boyfriend aku. aku lempang nanti kan. :O
BYEEE ! <3


Wednesday, August 24, 2011

exremely Angrayy

YES . I`M A JEALOUSY TYPE. AT LEAST I`M NOT LIKE YOU . A PROWLER !!! KALAU RASA NK SGT,AMBIK AH!! 

SHIT. I HATE YOU. TK KISAH AH KAU NI SIAPA. TAPI KAU BUKAN TK KENAL AKU KAN??

KBYE.aku dah bagi warning awal-2. kalau kau terjebak memang aku tk puas hati.

Monday, August 22, 2011

A report from An ELF (:

Assalamualaikum.

peace. entri kedua untuk harini. nampak sangat tkde kerja kan? yelah,tkde kerja kan. kerja kau berlambak hah tak sentuh-2 lagi T.T sorry buku. aku mcm tkda mood lagi nak date dengan kau. aku nak date dengan raya dulu,boleh tak?

chewahh macam orang tk sedaq diri kan? YELAH YELAH aku dah sedar la woi.tadi kat sekolah panjang lebar PK-Hem aku kasi ceramah meletupss gituwww kat bebudak Form 3 . aku dah sedar. exam tinggal sebulan je lagi. dan aku amat bangga kerana untuk harini dengan hati yang terbukanya aku merajinkan diri untuk mengulangkaji Sejarah Form 3 yang amat aku tk suka. aik sikit-2 sejarah, sejarah lagi, dan asyik sejarah. subjek lain?

Hoi subjek lain aku dah terror lah buat apa nak risau.HAHA kepala hotak engko. aku cuma ikut advise sorang senior aku,dia cakap lagi bagus kalau kitew study sejarah dulu,sebab sejarah banyak. ye kakak,memang banyak. target aku sebelum raya ni nak habiskan silibus sejarah lepastu buat latihan banyak-2. time raya kena buat Mudul Raya yang agak berlambaklah yang guru-2 baru bagi tadi. best kan? serius kalini aku tkde lah frust sangat dapat omwerk berlambak camni sebab ni pun untuk exam aku. yes baby.Pmr dah dekat dengan aku T_T pmr,kau pergi jauh2 boleh tk??

8A- My Full Target. Kawan-2 aku insyaAllah semua dapat,ya,aku pun !! AMIIIN ! <3

opocot aku tiba-2 teringat pasal Heechul. yeah Heechul yang aku cerita dlm entri sebelum ni.
kau kesian tak kat aku? Aku menangis tadi. yesss i cryyyy depan adik aku. aku luahkan semuanya kat adik pompuan aku apa yang terbuku dlm hati aku yg buat aku menangis...

I was so so so sad time tuh. lepas buat entri tadi, aku terus signed out. adik aku tengah layan Drama Indon, Nikita tuh. oleh sebab aku memang dah lama gilerr tinggal drama tu,aku pun nak Join aa. rindu kot tengok Vano.hahaha. Tapi aku tk tahu pulak episod yang aku tgh tgok tu episod yang sedih bila Bestfriend Nikita tu mati. aku macam...aaaa. sedihnya. niat tengok tv sebab taknak bagi aku menangis. i was trying to tahan diri dari menangis sebab heechul lar masa tu. aku enggak mao jadi cengeng,lu tau enggak?

tapi tiba2 aku tk tahan sangat. aku pergi dkat adik aku, aku cerita semua,sambil air mata bercucuran keluar. aku pun tk percaya. omg betultak aku masa nih? harharhar. Adik aku gelak je. menyesal cerita kat dia -.-
aku cuma sedih bila aku teringat ada satu vd masa ss3 kat malaysia yang heechul cakap cenggini * BYEE SEE YOU AT SS4 !!* kau fham tak? cara dia cakap tu mcm dia ada lah time ss4 nanti.

tapi,tapi !! dia tkda ah nanti..tu yang buat aku sedih. aku teringin sangat nak tengok dia dari jarak dekat. ni lah susah kan hubungan cinta jarak jauh? ngahahaha.aku akan berusaha untk sentiasa support dia,bila time dia comeback dua tahun akan datang nanti.yes,aku akan selalu support dia. because i am A Petal Of A Flower!!

My Flower.

1.9.2011
you will gone :(

serius aku tk sgka dia pergi secepat ni. aku ingat tahun depan. susah lagi kot nak prcaya lepas ni NO MORE Heechul dalam SUJU buat tempoh 2 TAHUN. kau percaya? aku tak percaya lah..dan takkan jumpa lagi MUKA dia kat mana-2 Music Programme. kau percaya? aku tak percaya ! kiranya MUbank nanti hari last lah Heechul ada? Ohmaigoshh. A Must Watch and DL lah . byebye Heenim. 

aku akn jadi Petal kau selamanya! its An ElF promise :) selepas ni Leader pulak akan menyusul Heenim. jadi nanti SuperJunior takkan ada ketua untuk temph 2 tahun! bagaimanakah mereka nanti? sihatkah mereka? bahagiakah mereka?? oh aku terlalu risau. bagaimana dgn Donghae? bagaimana dgn Kyuhyun the magnae?? siapa nak jaga dia bila Leeteuk tkda? T__T risau! aku risau!

I hope Leeteuk takkan pergi...berita tntg Heenim ni saja sudah mampu buat aku menangis.. bagaimana pula kalau berita Leader pulak nak pergi? errr T________T

23 months . tempoh yg agak lama. mampukah aku? aceceh.aku mesti akan rindu kau so so badly. :(

BYE.byebye
Wassalam .
I`ll waiting for you. InsyaAllah !



I swear that I`ll waiting for you



Assalamualaikum
Entri ini ditext dengan perasaan yang amat amat sedih. kecewa. hiba. sad. dan whatever lagi lah yang membawa maksud kecewa. Demi Allah aku sedih. Demi Allah aku agak berasa kesepian. kesepian yang entah dari mana tiba-2 muncul mengahantui diri aku. aku agak terkilan,sehingga terpksa Log Out dr Fb cepat2 walaupun tgh chat dengan Qaisara. Sorry Bro,aku takde mood. jangan marah T.T

one word : Sayang
10 words : I LOVE SUPERJUNIOR, BE HEALTHY ALWAYS, BE HAPPY ALWAYS,OPPAS !

entri ini di text dengan 100 peratus perasaan yang lahir dari hati aku. maaf jika aku buat korang meluat. menyampah. atau me me lagilah. Demi Allah aku tangisan aku cuba ditahan.*berdesing telinga ehh duk tahan ke nangis.huaaa. Someone yang aku sayang akan pergi. ya,pergi berjuang kerana tugasnya. dia akan kembali selepas 23 bulan. 23 bulan!? tempoh yang hampir 2 tahun. mampukah aku menunggu selama itu sedangkan dia akan kembali setelah umur aku meningkat 17 tahun?

umr di mana aku semakin dewasa dan matang. mampukah aku setia? k, sila muntahs. aku terkedu tatkala berita itu disiarkan. aku tk percaya lagi dgn apa yang aku baca, lntas aku cuba cari lagi beberapa sumber yang sgt boleh dipercayai. yaaaa. ternyata berita itu benar. Dia akan pergi. 1 SEPTEMBER 2011 ini,dia akan lenyap dari dunia hiburan Korea. My love will gone. hilang di mata tapi kekal di hati. 

beberapa komen ELF yang aku copy:

Kpop without Heenim is like kimchi fried rice without the fried egg. There will definitely be something lacking.
But Suju without Heenim is something I can’t even comprehend. Suju+elf=everlasting family.
Just have to keep telling myself, it’s only 2 years. It’s only 2 years. Time flies so fast. Kangin has been gone a year already…….
*Sigh*

 #WillmissUHeedictator
Without Heechul, it’s like living without a heart… But I will continue to wait.. & I will support the remaining Super Junior members.. not until the world is sapphire blue.. but until & forever when the Super Junior members all reunite
You cannot say that you can go without waiting, it’s impossible for me, for ELF not to wait for you.. You are our strength, we ELF are your strength, together we are unstoppable,  invincible..
Whenever your confused, or when you have hard times with your memories, when your life is filled with military services, we’ll be around to make them special.. We”ll be the ones who support you, next to you, don’t feel nervous.. We will always be watching over you.. – Sid.. or shall I say ELF

sedih tak cerita aku? mungkin kesedihan aku tak dirasai oleh kau sebab kau tk tahu sebabnya. jgn risau. akan aku ceritakan.err. 

seperti yg sudah sedia maklum, Kim Heechul,salah seorang anggota Ter-tua (selain Leeteuk) Super junior telah meningkat 28 tahun pda tahun ini. jadi, tanggungjwnbya sbgai warganegara Korea harus dilaksanakan dgn secepat mungkin. apatah lagi bila SJ dah berkembang maju kan? oleh sebab tu, dia harus menyertai Anggota Miliatary dgn secepat mungkin. dan tarikh 1 September 2011 menjadi tarkh pilihannya sebagai tarikh terakhir dia memperlihatkan diri dlm Hiburan Kpop.

Heechul akan kembali stelah 23 bulan menjalankan tanggungjawabnya ituu! OMG i cant believe this. aku ingat dia pergi tahun depan,kenapa mesti secepat ni?! nanti Leeteuk pulak, dan selepas itu Hyuk-Jae ! nasib baik bukan Donghae T.T tapi sumpah aku akan rinduuu Heechul ! sapa lagi yang nak buat aku tergolek-2 ketawa lpas ni?? siapa lagi nak buat aku terkekeh-2 ketawa time malam-2 masa aku curi-2 tengok Video kau?? 

Aku janji aku akan setia dan setia menunggu kepulangan kau. walaupun 2 tahun. temph itu tidak terlalu lama. masa berjalan bagaikan jet. aku tahu itu. satu je aku harap. Pulanglah setelah aku tamat SPM. jangan sebelum SPM k? tak syokk ah. Time tu aku dah 17. dan Heechul? 30. OMGYY . aku tk kisah. umur bukan penghalang. chewaahh. 

kat website Sj tadi sempat lagi seorang ELf baik hati ni share Vd Heechul. fanmade je. tapi berdesingg telinga aku sebab tahan air mata. aku janji syg kau lagi masa tu.  because :

1.We”ll be the ones who support you, next to you, don’t feel nervous.. We will always be watching over you.. – Sid.. or shall I say ELF…

2.I’m going to miss your jokes, I’m going to miss your imitations, miss your dorkiness and also your pretty face and your beautiful voice and and… well the list goes on because I will miss you so much possibly more as each day passes. But oppa will be strong and so will ELF. We’ll look forward to that day in two years’ time, that day where you’ll meet with us again <3 even though it hurts saying goodbye, we'll say farewell for now and wait for you forever <3 Heechul oppa fighting! Saranghaeyo Kim Heechul, WooUBiccal Kim Heechul <3

3.my forever bias! *sobs* I’ll definitely miss your craziness, your tweets! aishhh! otoke? *sobs* But still we’ll wait for you oppa! saranghaeyo Kim Heechul! *sobs* T_____________T

terlalu mustahil untuk aku tidak merasa apa-2 setelah tahu akan berita ini. telah ku bgtau dalam entri aku sebelum ni, minat dgn sayang lain, dan sayang dgn cinta pun lain. Aku jadi begini sebab aku telah lebih dari meminati mereka. Sorry but i`m a type of person that easy to fall in Love T_T



Kim Heechul. My top bias of super junior. 


aku mengakhiri entri ini, dengan Wassalam .
jangan takut-2, muntah je. aku tk kisah. hak masing-2 kan?
Bye 




Saturday, August 20, 2011

Fact About Me (:

Assalamualaikum dan Anyeonghaseyo!

selamat petang to all visitors. hari ni dengan semangatnya aku nak text entri mengenai diri aku sendiri. aku nak cerita fakta tentang diri aku.tkda tipu-2 tau? hahaha

nama aku,sejak lahir lagi nama penuh aku ialah Nur Najmina Nashihin bt. Nazri. semua bermula dengan huruf *N* kan? hahaha kalau nak tahu family aku 6 beranak semua nama mula dengan *N* kecuali adik perempuan aku yang form1. nama dia bermula dgn *S*. mak aku dari kecil,panggil aku Mina, dan finally smpai sekarang orang panggil aku Mina. dulu dulu aku tk berapa suka nama Mina ni sebab nama mcm gadis India. Shit. tapi sejak aku tahu ada satu tempat kat Madinah nama Mina, aku rasa bangga la weh. sila panggil aku Mina ya semua. haha. Nama Nashihin tu tk pernah pulak orang panggil aku cmtu. kesian nama tu kan? kekok sangat dengan nama tu smpai tahap aku rasa kalau ada org pgl aku Nashihin confirm aku tak berpaling. hihi.

Umur aku setakat ni tk smpai lagi lah 15. aku masih muda okay? tarikh lahir aku 28 Sept 1996. kalau kau pandai kau akan realize yang bulan depan bday aku. thanks. bagi hadiah banyak-2 tahu? tapi bday aku dekat sangat dengan tarikh Pmr. huahaha. tinggi aku 178cm. kau jangan terkejut,tapi yess. aku sama tinggi dengan Jo Youngmin from Boyfriend. mak aku pun risau sebab semakin hari aku aku semakin tinggi. dia bimbang tkde laki nak kat aku sebab tinggi sangat. orang laki tengok pun takut. shit T.T . berat aku dirahsiakan. harap maklum.

Hobi aku masa lapang, mestilah Facebooking kan. lepastu blogging. tu je. tapi time nak dekat-2 exam ni buku tks sejarah selalu je ada dengan aku.heeee. cita-2 aku dari dulu nak jadi doktor. ha`ah,aku minat jadi dktor. tapi sejak aku form3 ni entah mengapa aku minat jadi engineer pulak. padahal aku tk tahu pun engineer tugas dia apa. hahaha xD

Aku tinggal kat Kuala Terengganu lah. dari kecik aku duk sini. memang true terengganu lah yer. tapi saudara aku ramai kat KL. mak aku lah selalu pergi sana. aku jarang je. sebab aku tk berapa kacip dengan sepupu-2 kat sana. so,tk best lah kan? aku dibesarkan di Taman Chendering. dari aku dilahirkan sampai tinggi macam galah ni aku duk kat sana. aceceh. mcm galah? shit xD

Aku ada ramai kawan. ramai sesangat. hee and ada geng yang diberi nama SGI. SGI stand for? Sep Gedik Infiniti lah yer. eh eh salah lah. Super Girls Icon k. hahaha super girl? oh yeah. terdiri dpd 11 gadis cantik (HEWHEW), eh 11 ke? bukan 12? err entahlah aku pun lupa . haha. semua kawan aku bawak peranan besar dalam hidup aku. semuanya penting,dan semua aku sayang. kalau aku ada masalah,aku selalu cerita kat Aina,Opie or Ilyana. tapi Opie bukan Sgi :(  kalau aku nak ketawa,aku akan cari Balqis,fatima or Qaisara. dan kalau aku nak senyum,aku akan cari syahirah dan najihah. pokoknya,semuanya penting lah!

keluarga aku terdiri dari 6 manusia,trmasuk ibu bapak aku. aku ada 4 beradik,dan aku lah yang sulungnya. serius aku benci jadi ank sulung,sbb semua bnda mesti aku yg dipersalahkan. tapi tkpa,tu semua dugaan Tuhan :) aku ada seorang adik perempuan yg form1 tahun ni. dengn dia ni kira ok jugaklah .jarang gaduh.tpi kalau bergaduh tu habislah dia.mmg aku mengamuk habis-2. dan aku ada 2 org adik laki yg aku mls nak cerita psl diorang. merekalah penyebab aku selalu kena marah. shit.

fact untuk hari ini:

  1. jari aku terbelah sebab kena pisau. tapi aku tk kisah sangat,sebab nikmat dan Musibah tu ujian Allah .kena lah redha kan? (:
  2. aku tukar wallpaper fon aku,ltak gmbr heechul dgn leeteuk! bcos they are my Lovely Big Brothers!!! semalam letak Hara.hehe suka ah tgk dia, comel! muka mcm baby.tapi aku bukan lesbo okay?
  3. tadi aku tgk Mbc Nigata Konsert. tapi aku tgk Beast je.haha 
  4. tadi pergi shopping baju raya! xD
  5. Aku telah jatuh cinta. with the same guy. until now. 
  6. aku ada terasa hati dgn kawan aku,sebab dia rmpas Boyfriend aku. benci!! kau suka? aku tk suka!


okay dah habis tentang diri aku. aku nak cerita pasal Kpop pulak. nak tahu? Jom !


FYI -- 21.8.2011 ialah birthday Kim Kibum Of Superjunior !! yeahh, Happy Birthday My Bias,sweet 24 <3
aku rindu kau Kibum. cepatlah join Sj balik,please --


kibum 2011

kibum and heechul 2005 / 2006
aku tahu heechul mcm pempuan.so sila jgn gelak.

HAPPY BIRTHDAY KIBUM !!! xoxo

second Kpop story, aku nak tanya dulu. kau kenal tk Group B1A4 ?  group ni grup baru jugak, tarikh debut ialah pada 23.4.2011. lama sikit je dari Boyfriend. group ni ada 5 orang,dan semuanya cute. skrg aku tgh cuba elakkan diri dari obses kat diorang sebab exam dh dkt. takkan aku nak tmbah pakwe lagi kot? T.T  tapi aku dah kenal semua ahli diorang tau.haha. aku jnji lepas pmr nanti aku nak minat diorang mcm aku minat Boyfriend! aku suka Gong Chan,maknae diorang. umur dah 18,tua 2 tahun lah dari maknae Boyfriend. tapi kan,muka dia ada iras-2 Jonghoon Ft.Island. masa mula-2 kenal dulu aku mcm pelik jugak. adik Jonghoon ke ni? 

try seacrh, rupanya bukan.tapi serius sama! mata diorang sama. eye smile ^_^ oh ya,hewhew dulu kan,aku ingat Hong Gi tu ketua ft island,rupanya Jong Hoon lah !! hesh terkejut aku msa tahu tu.mati hidup balik aku ingatkan Hongi ketua.k,berbalik pd cerita.

Gongchan !! <3

Gong Chan!! * i would never introduce Him to my friend that had seized My Bf! NEVER ! T.T

Jonghoon !! leader of Ft.Island. 

kau paham tk muka diorang sama giler smpai aku tk tahu sapa lebih handsome?
tapi aku prefer Gongchan lagi kot,coz dia lebih muda. tapi dun wry, aku masih minat Jonghoon k. manusia paling handsome dlm Ft Island nih xD



B1A4 !! :DD

future Love ! :')



Third story:

tadi ada rumor kat Beast Fan club. kau faham tk rumor ni buat aku sakit hati jiwa raga giler tau?
diorang cakap Yoseob,Gi kwang  akan sertai WGM untuk season ke berapa entah. tapi aku harap ni rumor je ,sebab aku tk setuju gile dgn pengcalonan psgn diorang!! sapa yg setuju tu aku tknak kwn,aku tknak tknak lah!! 

rumor ni mengatakan. Gi Kwang akan berpasangan dengan Yoona from snsd. eh apa kejadah ni pilih Yoona?? mcm tkde org lain. k,sorry aku emo sikit. first aku emo sbb diorang tk sesuai lah. sec sbb aku jealous.kbai. Gikwang lebih sesuai dipasangkan dengan IU ! sebab dia mmg minat IU pun. satu lagi,IU lebih muda,dan kebudak-budakan lagi lah. dan yg pnting Iu lebih pendek dari Yoona. err,kalau kau nk thu, tinggi Gikwang yang sebenarnya ialah 168 cm. derr sama tggi dgn Yoona lah ! mana boleh camni. aku rasa aku lebih rela yoona dipasangkn dengan Taecyeon from 2pm sebab taecyeon mmg tergila gilakan Yoona kan? tak pun Lee Minho. kan? Gikwang. pls lah. katakn ni gosip je T.T jeles tahu tk?? spa yg setuju dgn rumor ni aku mls kawan dgn kau. kau thu tk aku rasa cam nak nangis msa baca nih :( mmg lah aku syg Yoona,tpi aku syg jugak Gi Kwang ! aku cuma nak yg terbaik untk diorang . *aceceh ayat bukan main. pdhl sebab utamanya jealous!! kbye

YOSEOB.manusia number 1 paling aku minat dlm beast. dikatakan dia berpasangan dgn Jiyeon from T-ara.. dan aku pernah buat entri psal Jiyeon ni,sebab diakui dia mmg cantik . tapi tetap tk sesuai dgn Yoseob! anduwae !! aku tk bleh terima,aku jealous!! jgn la. jangan! kalau yoseob dgn IU,aku boleh terima lagi sbb perwatakan Iu mmg tak gedik kan? aaa. ni gosip je kan?? ye ye, gosip je Kot? tapi aku rasa kalau btullah, yoseob dgn jiyeon ni meti jadi the cutest couple ! tapi aku harap ni RUMOR sahaja. InsyaAllah!

kalau diorang kata Junhyung dgn Goo Hara aku boleh terima gilerr sebab diorang mmg tengah couple pun,in reality kan? so aku tkde lah bengang sangat. plus,diorang mmg sesuai. oppsss sorry tu Junhyung;s fans.hehe. but dun worry lah, aku faham perasaan korang sebab tu lah yg aku tgh rasa skrg T.T

okay , trlalalala aku nak chao dh ni.
BYE. Salam !! :D

p/s : Hoi aku tipu je tinggi aku 178cm tuh.muahehehe tinggi aku dirahsiakan. terimakasih (:
btw,tolong sama-2 doa dengan aku k? aku tknak Wgm tu! tknak T.T hati aku sakit.parah. sebab aku bukan minat je diorang ( Yoseob and Gikwang) tu. minat dgn syg lain. dan syg dgn cinta lain. aku telah lebih dri minat. aku tknak wgm tuuu! Kbye

Wednesday, August 17, 2011

fresh

aku text dengan entri ni dengan perasaan yang baharu. ya, aku mahu berubah menjadi pelajar yang betul-2 pelajar lah. aku mahu 8A PMR,KAU FAHAM TAK ? 8A tu untuk diri aku sendri jugak,bukan untuk orang lain. untuk keluarga aku. untuk cikgu-2 aku. aku tak harap sangat hadiah atau apa apa je dari orang. aku nak 8A. tu je pun cukup.  :'>


Aku tk boleh janji bila aku akan berhanti menyepikan diri dalam dunia Blog ni, tapi aku akan berusaha untuk menyepikan diri lah. jadi, jangan rindu aku k? aku pergi sekejap je, cuma 4 minggu je. jadi korang tolong doakan yang terbaik untuk aku k? jangan doa untuk aku je.. diakan jugak untuk kawan-2 aku, especially to SGI, aku harap sangat kami semua dapat 8A tu,aku harap kami semua berjaya dalam pelajaran, sebab aku tk sanggup tengok kalau ada yang tertindas, aku sayang gila geng-2 aku.  dalam doa aku, selalu ada perkataan Kawan. doa aku untuk kawan-kawan aku jugak. Aku nak kami sama sama menangis sebab gembira pada hari ambil result tu nanti. aku nak kami semua bahagia haritu !


Ya Allah.. tolonglah makbulkan doa hamba..
Semoga hamba dan semua kenalan hamba, memperoleh 8A dalam PMR, Ya Allah!
Hamba pohon,makbulkanlah..
Jika sudah tertulis kegagalan buat Hamba sendiri, ku pohon ubahkanlah kegagalan itu menjadi kejayaan sementara waktu itu masih ada.. 
AMIN AMIN AMIN Ya Rabbal Alamin.. :')


Amin kan untuk aku k? kepada blogwalkers yang tengah walk kat blog aku ni.. doakan untuk aku k? aku tahu aku tkdela penting sangat bagi kau kan? tapi please.. doa seseorang untuk aku tu sangat bermakna bagi aku.. dan jangan lupa doakan untuk kawan-2 aku jugak k?  sebut je S.G.I dalam doa tuu.hihi.
sekarang aku otw nak buat jadual study dulu..lepas tu InsyaAllah aku akan ikutlah. semua jadual yang aku buat selama ni terbengkalai gituu je.haha langsung tak ikut. buang dlm tong sampah ada la. bodoh kan aku? T.T

tapi tkpelah. yang ni aku nak ikut betul2. tinggal sebulan je lagi nak pmr ! dan aku sayang diri aku! aku tknak gagal ! aku mesti capai 8A tuh ! Please.  aku nak freshkan balik diri aku. nak fresh sangat,smpai edit background gambar fresh habis! sejuk je nampak kan?

p/s: weh aku minat Wondergirls  dah skrg weh ! Sohee comeyy! heeee Sunye pun cantik, lagu wondergirls lah yang kau tengah hayati sekarang ni !

okay,salam (:

wish me luck for pmr okay?



Tuesday, August 16, 2011

17 Augustus 2011

Assalamualaikum!
Selamat Menyambut Hari Nuzul A-Quran ya,kepada semua Umat Islam (:
Kalau hari-2 boleh bukak Facebook, Blog, so harini banyak-2 kan la buka Al-Quran ya,tambah-2 lagi bulan Ramadhan ni, lagi lorh banyak pahala dapat :'>

Hari ni aku tknak cerita banyak. err. nak cerita sikit je. pasal perasaan aku. perasaan aku sekarang : rasa macam nak jerit,pastu nak bunuh orang. sebab? sebabnya aku sakit hati lah. Bila aku buat baik,lembut-2 je, dia pulak nak buat jahat dengan aku. apa kes? bodoh err. tu je aku boleh cakap.dia tu sebenarnya gila ke apa? tahu aa tengah lawan-2 ego dengan aku, tapi kan aku dah mengalah, so nak main apa lagi? bongok. serius aku tak sayang langsung dah dia. mati pun mati aa. malas aku fikir lagi pasal dia.

tapi untuk harini saja, dia telah rosakkan mood cuti aku hampir 65% ! SHIT I HATE YOUU ! rasa macam nak keluar je air mata,tapi aku tahan je. sebab aku tahu,dia bukan pernah pun menangis sebab aku. aku rasa lah. dari perwatakannya yang selfish, aku boleh agak dah. masih ada kah perasaan syg aku untuk kau? aku pun tidak tahu. kau buat aku semakin meluat dengan kau. aku, b e n c i  kauu. aku tk menyesal lah kalau kehilangan kau pun.

sebab aku tahu, aku masih ada SGI yang aku akan pelihara sampai ke akhir hayat aku :')
aku pernah rindu kau semalam. tapi aku telah meluat dengan kau hari ini. aku mahu kau teman aku sampai bila-2. tapi entahlaa. kau sampai save kan perancangan masa depan aku haritu? tapi aku tk tahu la kot-2 kau dah delete. aku tetap akan jalankan perancagn masa depan aku tuh,sebab tu janji aku pada kau (:

SO. oleh sebab aku memang kehilangan mood aku untuk harini,jadi sebelum aku update blog untuk text entri ni, aku layan lah sekejap video-2 form korean inchoen music festival yang aku baru habis dload. tapi aku tengok yang SHinee dengan B2st je. yang lain masih tkda mood nak tengok. bukak Vd shinee, terus rasa sebak pandang muka Taemin dgn Key,sebab camera focus kat diorang banyak. aku memang nak menangis masa tu,tapi ditahan seboleh-bolehnya. lepastu terus tutup. buka yang beast, ceh. tengok yoseob air mata terus merembes keluar.shit. aku memang suka tengok yoseob nyanyi,sebab dia memang selalu Feeling habis time nyanyi, thats why aku terus menangis (: aku terharu tengok dia ! I Love Him xD

ok,berbalik pada kisah budak jahat yang buat aku tkde mood .

aku susah untuk lupakan orang yang aku syg, kerana sekali aku jatuh sayang pada seseorang tu,aku memang sayang habis-2. sebab tu aku tk boleh gaduh lama-2 dengan kawan-2 aku ke, sebab diorang tu kelemahan aku! aku memang tk boleh tahan kalau tk bercakap lebih dari 2 hari je pun. tak boleh. aku memang lemah kan?

ok lah. bye, Salam!








Monday, August 15, 2011

This Is What We Called *OVERR !!* :P

Assalamualaikum !

scroll down sampai ke bawah please.
lepas baca sila lah nak muntah kalau ada simpton-2 nak buat macam tu yer. jangan ditahan kalau nak muntah,sebab tuan empunya blog ni sendiri pun rasa macam nak Muntahs bila preview balik karya dia ni :P

Hai nama saya Mina. Nama penuh saya Nur Najmina Nashihin Bt Nazri. maksud nama saya Cahaya Bintang Penasihat.saya rasa saya memang pandai menasihati orang,walaupun diri sendiri pun tk ternasihat :P
saya suka makan nasik. mak saya selalu cakap, dia bimbangkan saya sebab kerja saya cari nasikk je. kuih2 tknak. sorrryy Ibu. nak buat guane I tk suka kuih muih sebab benda-2 mcm tu manis. i hate Manis :P
tapi saya rasa bertuah sebab I am Vegetabless Lover XOXO xD

Once upon a time,I wass Falling In Love with someone. But today I dah tak jatuh cinta lagi. ada orang cakap,( kpop haters ) pompuan yang Fanatik Kpop TAKKAN ada bf. yeke? uwerks, Hell I care? tapi kdang-2 mcm terpikir jugaklah kot :P tapi nvm lah, i better jatoh cinta dalam dunia Fantasi je, dpd realiti yang kdg-2 menyakitkan,ngee ---

nak tahu Cinton dunia fantasyy aku? hohh, jom ikut aku. kita sama sama jalan-2 kat taman indah aku err? pegang tangan aku kuat-2 semua ! 1,2,3 --weeee!! *haha bodo

First Love - Super Junior lahh sayangg !

jap-2. aku rasa byak kali dah aku text pasal benda ni.tapi biar jelahh op? heheeww xD

sambung sambung.

First Love- Super Junior lah sayam ! xD
15 members including Super Junior-M ! All of them are My Love.My puree Love.kbai.
semua aku sayang gila baby, semuaa ! tkda yang aku benci,okayy? tapi , manusia Sj yang aku tengah angau skrg -- Heechul ! hahaha eh eh kenapa tak donghae?? aish aish donghae tetap nombor satu lah! cuma sekarang aku lebihkan sikit Heechul,salah ker? :P lepas heechul ni sapa pulak  yer? hahaha *donghae still nombor satuuu auww kyuhyun still nombor duaaa xD

petang tadi hujan kan? kau tidur tak? aku tiduurrr. nak dekat waktu berbuka baru aku bangun.haha bestt ,sejuk,tapi bunyi guruh berdentum-2 sangat kan.and I GOT A DREAM ABOUT Heechul tadi !! Omg tapi aku tk ingat sutir habuk pun detail mimpi aku.pasal apa aku mimpi pun aku tk ingat -.-tapi aku tk tipu tahu? sungguh-2 k. hahaha aku harap malam ni aku dapat lagi mimpi pasal dia, Amin ! i want heenim,pleaseee

Second Love- Beast

eh jap. aku mengantuk derr. aci tak aku tknak teruskan ? aku sambung lain kali boleh? ngeee hahaha. tapi ada lagi benda yang aku nak kongsi. tapi sikit jelah. yang lain aku sambung di lain hari k? hewhew nak cerita pasal Sj lagi sikit :P

tralalalalala..jealous ke? wakakaka xD

read it,read itt !! HAHAHA,omg :P

All ELF are My Bestfriends. we are A Big Family :)

proud*


listen to this!here we go!

super junior,
my endless love,
you’re my happiness,

”sorry sorry,sorry sorry”
i am crazy bout u,
can u hear my hear heartbeat ‘boom boom’?

lets go to the pajama party,
and shake it up!
let us rock this house!

let me show u somehow,
i am your SUPER GIRL and in
YOUR EYES-MY ONLY GIRL.

and~we will live happily everafter!
just like a fairy tales story~~so~~~sweet~~~
to me u are NO OTHER….
sarangheyo suju ♥ ♥ ♥ !!!!

ELF 

see? his Old pic :)
ilyouuu



dah baca,tengok semua? haha sudah ye? ohh terimakasih banyak-2 yer. nak muntah ke? dipersilakan..hahaha aku tak kisah LOL xP okey r,gua udah mengantukss.chaooo!

p/s: tadi bca pasal Hangeng. sumpah rasa nak nangis maaa.. :( btw, aku nak mimpi psl heechul pulaks,byee salam ! :D














Sunday, August 14, 2011

entahlaa~

Hello..dengan malasnya aku update blog untk harini smpai tk tahu nak letak tajuk apa. saja je update,sebab bosan. faham? baru je selesai buat nota sejarah bab 6, tinggal satu bab je lagi kot. huh--cepatla siap,lepas ni nak focus kat Study jerr..

tk boleh lama lama sangat text untuk kali ni,sebab banyak lagi kerja yang nak dibuat selepas ni . just nak kongsi kegembiraan with you all about my Boyfriend :')

Happy news : Boyfriend akan buat comeback, this end of year, yeahh this december!
yeahhh dok sabooo nyoo.xD happy,sebab masa tu dah lepas pmr! weeee~
tk sabar nak tunggu Bf2 aku. especially :

Muahewhew <3 :'D

dan

hewhew :D


boyfriend aku tau? sapa ambik aku kasi pelempang kat hang ! kah3 xD 
oh btw, nak masuk topik super junior pulak, bukan Boyfriend aku dah ni, tapi husband aku dah belaka.haha.
aku tk tahu sama ada ni berita gembira atau sebaliknya, tapi aku rasa kan.. aku rasa kan.. aku rasa.. erm,aku rasa..aku dah fikir masak-2 nak pilih siapa yang depan cover album Mr.Simple uhh --
oh,kalau tk faham sila rujuk entri sebelum-2 ni,tq :)

back to the story, ha`ah.. aku rasa,aku pilih... HOI KAU TEKA LA DULU ! haa.. aku pilih, ehem ehem.
yes, this is weird,tapi aku pilih Kim Heechul :'D pelik kenapa aku tk pilih Donghae atau Kyuhyun? yess, kalau kau pun boleh pelik,aku sendiri lagila pelik gila. haish. sebab aku pilih heechul, sebab aku rasa cover dia punya lawa la. smart. tapi aku tk pasti lagi la weih,sebab jauh di sudut hati aku nak Donghae :'(

i want both !

tapi yang Kyuhyun pun lawa, warna kuning :D

ok, aku harap aku pilih heechul lah . aku pun sayang dia ape? bukan aku sayang donghae dgn kyuhyun je.
 hee chul Hyung ! <3

ohmaigodd heechul ! xD

 keyh,entahlah. aku tk tahu lah. kadang-2 rasa macam nak pilih heechul,kadang-2 Donghae, kdg-2 Kyuhyun.. pernah jugak nak Jun-su -.- malas la cerita pasal album,meh nak cerita hantu sikit ! xD

tadi kan,aku tengok Super Junior Twiligt Vampire. ohmaigod, jangan fikir bukan-2. bukan cerita lah, just iklan orang thailand je. iklan perfume je, siap buat twiligt segala .

best tak? best tak?
hahaha

Donghae yang bertukar jadi Vampire.HIHIHI

mereka berubah jadi manusia balik :)

stop talking nonsense lah Mina, kbai ! chaoooww

i want this !! kbye,salam :)










Saturday, August 13, 2011

i want Money,please .

Assalamualaikum.
heh.tajuk entri macam pemintak sedekah. yelah,memang tu pun yang aku tengah buat sekarang. aku nak duit,duit,duuiitt ! at least,nak Rm300 pun cukup. tapi sapa nak bagi? err ..
oh sebelum tu. aku nak habaq yang aku nak cerita panjang-2 gitu kat entri ni,sebab maybe lepas ni aku dah jarang update blog. jangan rindu aku okay? sebab aku pun taknak rindu kau jugak. xD

first,aku nak cerita pasal Super Junior . eh apasal setiap entri kau sekarang mesti pasal Sj hah? kalau nak tahu, ni lah penangan 5jib Mr.Simple! satu album dah buat demam aku terhadap Sj semakin menjadi-2. oh baby babyy i will nevaa stop from lovingg youuu <3 

beberapa hari baru-2 ni aku ada check out sikit barang-2 super junior macam aksesori lah,macam-2 lagi lah! urghh gila la. rasa mcm nak semua ! tapi 4 benda je paling aku nak gila gila,iaitu baju Mr Simple, Pencil case sj,  album Mr Simple,album Boyfriend! oh,btw ada jugak barangan snsd,b2st  yang aku NAK SANGAT ! check it out:

t-shirt snsd ! lawa gila kot. err sone mana yang tk berkenan kan?
around rm40 jugak :)

dvd.all about snsd in phuket. Rm200 ke atas rasanya. kalau aku dah kerja confirm aku beli. -.-

album Boyfriend. Rm42 . yang ni memang aku nak beli. tk kiralah bila,bagaimana,mengapa .

Beg sekolah b2st ! Rm50 ! waaa!
 comel-2 . nakk -.-

Mr Simple punya album. pun aku nak beli sungguh-2. Rm60 ke atas jugak rasanya .
cover depan boleh pilih.kalau aku org kaya aku ambik belaka,sepuluh. tapi orang mcm aku kena pilih satu je.
tapi aku tk tahu nak pilih siapa -.- Donghae? Kyuhyun? Heechul? or,Sungmin? idk. need your advise,pleaseee T.T

yeah,,baju Mr Simple ! tapi modelnya Shinee.haha Rm50. ada saiz derr. bagus-2


saiz. aku ambik yang Large kot? or,medium? heeee


Omg this shirt ! smart gila,ada nama nama SJ ! Omg,aku nak pleaseee >_<
Rm40 rasanya.

Perfume SJ. bau mesti busuk kan? haha cover je yang penting. Rm40.

topi. tak tertengok pulak tadi berapa harganya -.-


pencil case ! murah je,Rm20 ! NAK,of course >_<

dan last. Boys In City-Hongkong rm165 
>_<

in conclusion aku cume mampu beli baju,pencil case,dan dua bijik album tersebut.thnks 


second story:

its about Kibum, ex superjunior. ex ke? aku pun tk pasti setelah baca keterangannya tentang mengapa dia dah lama tak menghadirkan diri ke mana mana promosi album Sorry2
Regarding to that problem, Kibum said “I coudlnt attend the promotion because I had to practice for the movie <Jumunjin> and the play <A middle nap>. I think that acting is also one of various field of Super Junior’s activities. I didnt attend the music show doesnt mean I’m not a member of Super Junior”.
He continued with “I know that there are fans who say I dont quit but they’re all scared. Last month when Suju got the daesang award at Golden disk, I has called and talked with the members everyday. I may live away from them but my heart is full with joy more than anyone else”
But Kibum also said he couldnt confirm if he will attend the promotion with Super Junior from now on or not. He said “For now I only consider to attend in play and drama. I will have to talk with the company more to decide whether I will participate in vol4 or do solo activities or just focus on acting for the time being”.
pelik mengapa tiba tiba je aku cakap pasal Kibum ni? mestilah sebab aku rinduu dia ! haritu tengok balik Super Junior Fullhouse yang ada kibum, tiba tiba rasa rindu. dahla comel kan? ekceli aku pun pelik,kenapa Kibum ni keluar dari Sj? oh mungkin dia belum keluar dengan rasmi,tapi we all ELF miss him so badly. kalau dia still ada smpai sekarang,aku akan pilih dia kalau suatu hari nanti ada orang tanya who is the cutest member in Super Junior. ye, dia lebuh cute dari Donghae, but Donghae lebih handsome lah.

Aku suka tgk suju fullhouse sebab aku suka bandingkan donghae dengan kibum >_< walaupun kibum lebih muda dari donghae,tapi dlm tuh Donghae nampak lebih muda LOL ! hahaha Kibum nampak lebih matured :D
dan time tu baru aku perasan yang kibum ni handsome lah, tinggi lagi LOL Donghae pendek .

Aaa Kibum and Donghae ! <3


ki bum, time *its youuu*

^_^
oh i know what youu think. he`s cute right?



i donno what to say else.tapi serius aku rindu kibum so so so badlyyy. dia orang penting dlm Sj kan? he is a rapper ! smpai harini aku tk tahu sebab dia dah tk aktif dlm sj. tapi aku harap suatu hari nanti aku tahu,dan aku harap satu hari nanti Kibum will be back with other Sj ! 
bye !

p/s : aku ada tanya pasal ni kat senior aku yang memang Elf sejati lah, dia cakap, Kibum tk keluar pun dari Sj ni,dia cume busy dengan acting. so, bila-2 masa je dia boleh join Sj ni balik . yeayyy ! and sec, maybe tahun depan Kang In join sj balik. good ! I miss U Guys ! <3

Kim kibum
24 this year.
Thank youu <3
I am an ELF.