Saturday, November 20, 2010

it`s H O L I D A Y !

SALAM SEMUAAA !!!

hurrmmm..dah lama minaa tak post something kan? huhuhu..sebenarnya malas..heheeeheheee....hm,sekarang dah masuk cuti sekolah dah pun...hehehe.kalau betul la kan ikut pengiraan minaa..hari ni merupakan hari yang ke 5 cuti sekolah..herrmm..cakap pasal cuti sekolah ni..cuti ni mina tak pegi mana-mana pun..duduk rumah ajer..mak pergi kursus kat KL..katanya selama sebulan ( !!) .. ayah pulak kerja..kat KB..huhuhu..kesian kat diri sendiri..bosann...hurmm..kalau minaa bosan minaa bace komik jer..komik yang dipinjamkan daripada Ilyana..ada 3 buah mina pinjam dpd dia..semua dah khatam. tapi kalau memag dah nama bosan,terpaksa jugakla ulang beratus kali pun..thanks yana..kalau tak aku dah bosan gilaa2 :D
time2 cuti ni mina banyakk text2 dengan a i n a (yoona`s fan) .
biasanya cakap sal Kpop lahh...terutamanya Yoona Snsd <3 hehehe
alang2 tuh..meh minaa tunjuk pic yoona yang menawan ni .


minaa dengan aina ni memang minat *gilaa* kot dengan group snsd ni . bukan ape, members diorang semua cantik! musics diorang pun Best2 ! 


kepada girls yang baca nih, jangan anggap yang bukan2 lak yer..hehehehe. ye la,kebiasaannya,ramai gadis meminati boys band..tapi minaa  ni minat girls band pulakk.hehe. mina minat diorang,sebab diorang semuanya mempunyai bakat tersendiri..:) mina pun minat jugaklah boy band..contohnya ss5o1,2pm..big bang dan lain2...


ni kumpuln 2pm !


big bang !

okayy.setakat ni sahaja buat harini ! 
dalam otak pkir macam2 nak tulis,tapi bila dah mnghadap laptop,tiba2 jadi blank and malas nk taip pulakss! heheeh sorry !
byer :)



2 comments:

  1. hahaha,
    mina nan aina memang,
    yoona je okmo :PP

    ReplyDelete
  2. biar org ler..
    yoona cmey ! :P

    ReplyDelete